有人给这两个自己的表演

前的最后 校友搅拌机, we asked two alumni panelists 至 answer some 电影 & TV trivia questions. To raise the stakes, we set up a bowl with more questions if either alumnus answered a trivia game question incorrectly. The questions ranged from 什么他们的创意仪式entailed大约在好莱坞工作最难的事. Find out which 电影 & TV trivia questions they got wrong and which of our questions they had 至 answer on the spot.

满足参赛者:

桑德拉·塞林利普斯基,在西班牙马略卡岛进化电影节的创始人,从电影课程毕业,2011年桑德拉生活在洛杉矶与她的丈夫和刚出生的女儿。

彼得·蒙特,emmyâ®和金色卷轴奖提名的音效设计师。彼得是一名歌手,词曲作者和音频工程师。他住在洛杉矶和他的专辑 Wood & Wire 可在Spotify上。

以前的帖子

Lost Transmissions Red Carpet Q&A

Best 电影s of All Time
下一篇文章

卡里面?观看这些经典影片!